Upoznajte sluh svog djeteta

Slušna pomagala za djecu svih uzrasta
Slušna pomagala za djecu

Svako je dijete jedinstveno sa svojim slušnim potrebama. Uz širok izbor Phonak slušnih pomagala i bežičnih dodataka, postoji tehnološko rješenje za svako dijete. Od djeteta kojem je tek ustanovljen gubitak sluha, pa do iskusnog tinejdžera, Phonak razumije želju za tehnologijom koja ne samo da pruža izvrsne mogućnosti slušanja, već je i zabavna za nositi. Upoznajte mogućnosti i dizajn Phonak Sky B slušnih pomagala.

Sky

Od djeteta kojem je tek ustanovljen gubitak sluha, pa do iskusnog tinejdžera, Phonak razumije želju za tehnologijom koja ne samo da pruža izvrsne mogućnosti slušanja, već je i zabavna za nositi.
Upoznajte mogućnosti i dizajn Phonak Sky B slušnih pomagala.

Posljednja serija slušnih pomagala napravljena je za djecu.  Postoji Phonak Sky za gotovo sve razine gubitka sluha, komunikacijske potrebe i želje.  Phonak Sky slušna pomagala dizajnirana su uzimajući u obzir dječju potrebu za istraživanjem i zabavom. Naša su slušna pomagala otporna na vodu, znoj i prašinu, što ih čini savršenim sportskim partnerom. Phonak Sky dopušta izražavanje dječje osobnosti uz širok izbor modela te boja kućišta i slušnih kukica.