Savršeno pristaje

Rješenja za svačije potrebe
Moderna proširiva slušna rješenja

Phonak ima pravo slušno pomagalo za Vas – bez obzira na vrstu Vašeg oštećenja sluha, životni stil, Vaše želje, godine i mogućnosti. Odlučili smo razviti nevjerojatna slušna rješenja za sve.  


Otkrijte stil savršen za Vas

Moderna slušna pomagala nude širok iznor mogućnosti i prilagodbe. Stručnjak za slušna pomagala pomoći će Vam izabrati savršeno rješenje. 


Stilovi slušnih pomagala

Kanalna slušna pomagala

Ovi se modeli izrađuju individualno prema obliku uha i ušnog kanala kako bi osigurali optimalnu korist i ugodu. Dostupni su u mnogo boja, čvrsti, sigurni i efikasni. Najmanji modeli sjedaju duboko u ušni kanal i gotovo su nevidljivi. Ovi se modeli preporučaju za lakše nagluhosti.

Tehnologija slušalice u kanalu (RIC)

 

Ovi modeli su dimenzijama manji od klasičnih zaušnih modela, a preporučaju se za sve razine gubitka sluha. Ugodno se postavljaju iza uha. Dostupni su u nizu različitih stilova, oblika i boja.

Zaušna slušna pomagala (BTE)

 

Zaušna slušna pomagala mogu se koristiti kod svih razina gubitka sluha i, kako im i ime govori, nose se iza uha. Dostupni su u nizu različitih stilova, oblika i boja.

Naida P

Phonak Naída™ Paradise
 

Phonak Naida P je sedma generacija najpouzdanijeg moćnog slušnog pomagala na svijetu. U ovom proizvodnom portfelju moćna slušna pomagala prve klase ostvarena su namjenskim tehnologijama ciljane učinkovitosti koja će pomoći osobama sa najtežim stupnjem oštećenja sluha 

Naida M

Naida M već 15 godina označava Phonakovu predanost rješavanju problema teških gubitaka sluha. Sada pojačana i svim prednostima Marvel generacije. Naida M SP model koristi se kod težih nagluhosti, a njegovo izravno bežično spajanje na sve iOS i Android mobitele omogućuju vrhunsku komunikaciju u svakom trenutku. Phonak Naida M SP model dostupan je u 6 boja. Ovisno o potrebi, izrađuje se individualni umetak za zvukovod prema otisku uha od mekanog ili tvrdog materijala.

Naida B

 

Kad Vas namjenska tehnologija za izradu moćnih slušnih pomagala prigrli, počinje život. Phonak Naida B je peta generacija najpouzdanijeg moćnog slušnog pomagala na svijetu. U ovom proizvodnom portfelju su moćna slušna pomagala prve klase ostvarena namjenskim tehnologijama ciljane učinkovitosti koja će pomoći teško nagluhim i gluhim. 

AUDÉO M

 To nije samo izvrsno slušno pomagalo. To je višenamjensko čudo. Ljubav na prvi zvuk … svaki dan ispočetka! S Audéo M pomaknuli smo granice tehnologije za izradu slušnih pomagala kako bismo pronašli rješenje za proizvod koji pruža izvrsnu kvalitetu zvuka, jednostavan za uporabu i ispunjava vas osjećajem zadovoljstva i sreće u pravome smislu. 

Bolero M

Vrhunac mogućnosti i pouzdanosti

Vrhunac Marvel generacije, svoj pun potencijal ostvaruje jedinstvenom tehnologijom binauralnog prijenosa govornog signala (Binaural VoiceStream Technology). Uživajte u vrhunskom slušanju uz 3 zaušna modela i 4 kvalitetna i cjenovna razreda.

Bolero B

Vrhunac mogućnosti i pouzdanosti. Vrhunac najnovije Belong generacije, svoj pun potencijal ostvaruje jedinstvenom tehnologijom binauralnog prijenosa govornog signala (Binaural VoiceStream Technology). Uživajte u vrhunskom slušanju uz 3 zaušna modela i 4 kvalitetna i cjenovna razreda.

VITUS/VITUS+

 

Ključ za pouzdan sluh! Phonak Vitus / Vitus+ uvjerljivo je učinkovito pomagalo u mnogobrojnim slušnim situacijama. Možete biti sigurni da ste dobili kvalitetno slušno pomagalo u kojem je primijenjena već dokazana Phonakova tehnologija, a koje je otporno, pouzdano i cjenovno pristupačno.

Rješenja za djecu

Slušna pomagala za djecu

Svako je dijete jedinstveno sa svojim slušnim potrebama. Uz širok izbor Phonak slušnih pomagala i bežičnih dodataka, postoji tehnološko rješenje za svako dijete. Od djeteta kojem je tek ustanovljen gubitak sluha, pa do iskusnog tinejdžera, Phonak razumije želju za tehnologijom koja ne samo da pruža izvrsne mogućnosti slušanja, već je i zabavna za nositi. Upoznajte mogućnosti i dizajn Phonak Sky slušnih pomagala. 

Sky M

Marvel tehnologija kod djece


Sky M slušna pomagala namjenjena djeci s mogućnošću bežičnog povezivanja, pravi je izbor ako želite vrhunske karakteristike s ručno podesivim kontrolama i neograničenom mogućnosti povezivanja. Sky M sadrži AutoSense OS za vrhunsko slušanje u svim slušnim situacijama, SoundRecover za proširenu slušnost visoko frekventnih zvukova, DuoPhone telefonsko rješenje bez premca i više. 

TV Connector

Uređaj za prijenos televizijskih emisija i muzike jednostavan za upotrebu

Priključak za televizor s rješenjem ‘uključi i radi’ pretvara slušna pomagala Phonak Audéo Marvel u bežične slušalice za TV.  Sad možete slobodno uživati u stereozvuku izvrsne kvalitete iz Vašeg televizora bez da na sebi nosite ikakve prijenosnike.