Savršeno pristaje

Rješenja za svačije potrebe
Moderna proširiva slušna rješenja

Phonak ima pravo slušno pomagalo za Vas – bez obzira na vrstu Vašeg oštećenja sluha, životni stil, Vaše želje, godine i mogućnosti. Odlučili smo razviti nevjerojatna slušna rješenja za sve.  


Otkrijte stil savršen za Vas

Moderna slušna pomagala nude širok iznor mogućnosti i prilagodbe. Stručnjak za slušna pomagala pomoći će Vam izabrati savršeno rješenje. 


Stilovi slušnih pomagala

Kanalna slušna pomagala

Ovi se modeli izrađuju individualno prema obliku uha i ušnog kanala kako bi osigurali optimalnu korist i ugodu. Dostupni su u mnogo boja, čvrsti, sigurni i efikasni. Najmanji modeli sjedaju duboko u ušni kanal i gotovo su nevidljivi. Ovi se modeli preporučaju za lakše nagluhosti.

Tehnologija slušalice u kanalu (RIC)

 

Ovi modeli su dimenzijama manji od klasičnih zaušnih modela, a preporučaju se za sve razine gubitka sluha. Ugodno se postavljaju iza uha. Dostupni su u nizu različitih stilova, oblika i boja.

Zaušna slušna pomagala (BTE)

 

Zaušna slušna pomagala mogu se koristiti kod svih razina gubitka sluha i, kako im i ime govori, nose se iza uha. Dostupni su u nizu različitih stilova, oblika i boja.

AUDÉO M

 To nije samo izvrsno slušno pomagalo. To je višenamjensko čudo. Ljubav na prvi zvuk … svaki dan ispočetka! S Audéo M pomaknuli smo granice tehnologije za izradu slušnih pomagala kako bismo pronašli rješenje za proizvod koji pruža izvrsnu kvalitetu zvuka, jednostavan za uporabu i ispunjava vas osjećajem zadovoljstva i sreće u pravome smislu. 

NAIDA B

 

Kad Vas namjenska tehnologija za izradu moćnih slušnih pomagala prigrli, počinje život. Phonak Naida B je peta generacija najpouzdanijeg moćnog slušnog pomagala na svijetu. U ovom proizvodnom portfelju su moćna slušna pomagala prve klase ostvarena namjenskim tehnologijama ciljane učinkovitosti koja će pomoći teško nagluhim i gluhim. 

Bolero B

Vrhunac mogućnosti i pouzdanosti. Vrhunac najnovije Belong generacije, svoj pun potencijal ostvaruje jedinstvenom tehnologijom binauralnog prijenosa govornog signala (Binaural VoiceStream Technology). Uživajte u vrhunskom slušanju uz 3 zaušna modela i 4 kvalitetna i cjenovna razreda.

VITUS/VITUS+

 

Ključ za pouzdan sluh! Phonak Vitus / Vitus+ uvjerljivo je učinkovito pomagalo u mnogobrojnim slušnim situacijama. Možete biti sigurni da ste dobili kvalitetno slušno pomagalo u kojem je primijenjena već dokazana Phonakova tehnologija, a koje je otporno, pouzdano i cjenovno pristupačno.

Sky

Phonak Sky V slušni aparati poboljšavaju razumijevanje govora, te udobnost slušanja, koristeći SoundRecover2™. Također, ova pomagala su dodatno prilagođena potrebama najmlađih korisnika slušnih aparata - djeci.


BASEO Q

Fiksni usmjereni mikrofoni u Phonak Baseo Q povećavaju razumijevanje govora u bučnim okruženjima. Dvojni mikrofoni, za razliku od jednog omnidirektnog mikrofona, smanjuju pozadinske zvukove, olakšavajući slijediti razgovor. Ova se značajka može ručno aktivirati kad god je potrebno bolje razumijevanje u buci.