Savršeno pristaje

Rješenja za svačije potrebe
Moderna proširiva slušna rješenja

Phonak ima pravo slušno pomagalo za Vas – bez obzira na vrstu Vašeg oštećenja sluha, životni stil, Vaše želje, godine i mogućnosti. Odlučili smo razviti nevjerojatna slušna rješenja za sve.  


Otkrijte stil savršen za Vas

Moderna slušna pomagala nude širok iznor mogućnosti i prilagodbe. Stručnjak za slušna pomagala pomoći će Vam izabrati savršeno rješenje. 


Stilovi slušnih pomagala

Kanalna slušna pomagala

Ovi se modeli izrađuju individualno prema obliku uha i ušnog kanala kako bi osigurali optimalnu korist i ugodu. Dostupni su u mnogo boja, čvrsti, sigurni i efikasni. Najmanji modeli sjedaju duboko u ušni kanal i gotovo su nevidljivi. Ovi se modeli preporučaju za lakše nagluhosti.

Tehnologija slušalice u kanalu (RIC)

 

Ovi modeli su dimenzijama manji od klasičnih zaušnih modela, a preporučaju se za sve razine gubitka sluha. Ugodno se postavljaju iza uha. Dostupni su u nizu različitih stilova, oblika i boja.

Zaušna slušna pomagala (BTE)

 

Zaušna slušna pomagala mogu se koristiti kod svih razina gubitka sluha i, kako im i ime govori, nose se iza uha. Dostupni su u nizu različitih stilova, oblika i boja.

Naida P

Phonak Naída™ Paradise
 

Phonak Naida P je sedma generacija najpouzdanijeg moćnog slušnog pomagala na svijetu. U ovom proizvodnom portfelju moćna slušna pomagala prve klase ostvarena su namjenskim tehnologijama ciljane učinkovitosti koja će pomoći osobama sa najtežim stupnjem oštećenja sluha 

Naida M

Naida M već 15 godina označava Phonakovu predanost rješavanju problema teških gubitaka sluha. Sada pojačana i svim prednostima Marvel generacije. Naida M SP model koristi se kod težih nagluhosti, a njegovo izravno bežično spajanje na sve iOS i Android mobitele omogućuju vrhunsku komunikaciju u svakom trenutku. Phonak Naida M SP model dostupan je u 6 boja. Ovisno o potrebi, izrađuje se individualni umetak za zvukovod prema otisku uha od mekanog ili tvrdog materijala.

Naida B

 

Kad Vas namjenska tehnologija za izradu moćnih slušnih pomagala prigrli, počinje život. Phonak Naida B je peta generacija najpouzdanijeg moćnog slušnog pomagala na svijetu. U ovom proizvodnom portfelju su moćna slušna pomagala prve klase ostvarena namjenskim tehnologijama ciljane učinkovitosti koja će pomoći teško nagluhim i gluhim. 

AUDÉO M

 To nije samo izvrsno slušno pomagalo. To je višenamjensko čudo. Ljubav na prvi zvuk … svaki dan ispočetka! S Audéo M pomaknuli smo granice tehnologije za izradu slušnih pomagala kako bismo pronašli rješenje za proizvod koji pruža izvrsnu kvalitetu zvuka, jednostavan za uporabu i ispunjava vas osjećajem zadovoljstva i sreće u pravome smislu. 

Bolero M

Vrhunac mogućnosti i pouzdanosti

Vrhunac Marvel generacije, svoj pun potencijal ostvaruje jedinstvenom tehnologijom binauralnog prijenosa govornog signala (Binaural VoiceStream Technology). Uživajte u vrhunskom slušanju uz 3 zaušna modela i 4 kvalitetna i cjenovna razreda.

Bolero B

Vrhunac mogućnosti i pouzdanosti. Vrhunac najnovije Belong generacije, svoj pun potencijal ostvaruje jedinstvenom tehnologijom binauralnog prijenosa govornog signala (Binaural VoiceStream Technology). Uživajte u vrhunskom slušanju uz 3 zaušna modela i 4 kvalitetna i cjenovna razreda.

VITUS/VITUS+

 

Ključ za pouzdan sluh! Phonak Vitus / Vitus+ uvjerljivo je učinkovito pomagalo u mnogobrojnim slušnim situacijama. Možete biti sigurni da ste dobili kvalitetno slušno pomagalo u kojem je primijenjena već dokazana Phonakova tehnologija, a koje je otporno, pouzdano i cjenovno pristupačno.

Sky M

Marvel tehnologija kod djece


Sky M slušna pomagala namjenjena djeci s mogućnošću bežičnog povezivanja, pravi je izbor ako želite vrhunske karakteristike s ručno podesivim kontrolama i neograničenom mogućnosti povezivanja. Sky M sadrži AutoSense OS za vrhunsko slušanje u svim slušnim situacijama, SoundRecover za proširenu slušnost visoko frekventnih zvukova, DuoPhone telefonsko rješenje bez premca i više. 

TV Connector

Uređaj za prijenos televizijskih emisija i muzike jednostavan za upotrebu

Priključak za televizor s rješenjem ‘uključi i radi’ pretvara slušna pomagala Phonak Audéo Marvel u bežične slušalice za TV.  Sad možete slobodno uživati u stereozvuku izvrsne kvalitete iz Vašeg televizora bez da na sebi nosite ikakve prijenosnike.